دنیای فناوری

پنتی که امکان زوم ۴۵X را برای دوربین ضد آب کانن را فراهم می کند

675

دوربین ضد آب کانن

پتنت تازه ثبت‌شده کانن می‌تواند عکاسی در زیر آب با ۴۵x زوم را برای کاربران فراهم کند. این پتنت فعلا ثبت شده و هنوز مشخص نیست کانن از آن در چه دوربینی بهره خواهد برد. دوربین‌های حرفه‌ای مقاوم‌شده در برابر نفوذ آب به واسطه پوشش‌هایی که در اطراف آن‌ها برای عکس‌برداری زیر آب قرار می‌گیرد یا بزرگ‌تر از حد نرمال هستند یا در توانایی‌های عملکردی ضعیف ظاهر می‌شوند. 

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

از طرفی دوربین‌های ضدآب کامپکت نیز دارای مشکلات و محدودیت‌های بسیاری از جمله در میزان زوم هستند. شرکت کانن برای مدتی است دوربین‌های کامپکت ضدآبی را به بازار می‌فرستد که از سال ۲۰۰۹ با D10 سلسله خود را آغاز کردند و تا همین اوایل سال به D30 رسیدند. مدل D10 با لنز ۳۵-۱۰۵ میلی‌متری ۳x ساخته شده بود و در مدل‌های D20 و D30 این اعداد به فاصله‌های کانونی ۲۸ میلی‌متر واید انگِل و ۱۴۰ میلی‌متر تله‌فوتو با حداکثر زوم ۵x افزایش پیدا کردند.

پس همان‌طور که می‌بینید کاربران چنین دوربین‌هایی با محدودیت‌هایی جدی در میزان زوم مواجه هستند. حالا پتنتی از سوی کانن به ثبت رسیده که امیدوار است در آینده ای نزدیک این مشکلات را حل کند. این پتنت که ممکن است در قالب یکی از دوربین‌های سری D سر از بازار در بیاورد، می‌تواند تا ۴۵x زوم را برای کاربر فراهم کند!

دوربین ضد آب کانن

اگرچه این ویژگی در نگاه اول برای عکاسان بسیار هیجان‌انگیز به نظر می‌رسد، اما در طراحی و عملکرد این لنز نیز احتمالا محدودیت‌هایی وجود خواهد داشت. به عنوان مثال چنین لنزی باید به شدت کامپکت باشد، به این معنی که دیگر دیافراگمی بزرگ‌ را نمی‌توان برای آن متصور بود. همچنین طرح پتنت ثبت‌شده یک دیافراگم f/3.9-9 را برای لنز نشان می‌دهد که اگرچه در حالت واید نسبتا با سرعت مناسب عمل می‌کند، اما در حالت تله سرعتی بسیار پایین خواهد داشت. 

گذشته از این موارد، با توجه به استفاده احتمالی این لنز با یک سنسور بسیار کوچک، f/9 می‌تواند میزان دقت تصویر را به شکل قابل ملاحظه‌ ای کاهش دهد و ناگفته پیداست که این دقت پایین در تله‌فوتو نمود بیشتری خواهد داشت.

جزئیات نشان‌داده‌شده در طرح این پتنت یک فاصله کانونی ۲۶ تا ۱۱۷۰ میلی‌متر، ۱۲ مورد از اجزای لنز در ۹ گروه، اجزاء آسپریکال، یک لنز UD و یک لنز فلوریت را نشان می‌دهد. این طرح فعلا در حد یک پتنت ثبت شده و هنوز مشخص نیست که از آن در دوربینی واقعی استفاده خواهد شد یا خیر، اما به هر حال این چنین اختراعاتی می‌تواند سرعت پیشرفت دوربین‌های کامپکت و فناوری‌های عکاسی زیر آب را سرعت بخشد.

منبع : petapixel

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.