سه گام برای آزاد سازی حافظه گوشی هوشمند

 

فرقی نمی کنه که کاربر آیفون یا اندروید باشید یا گوشی هوشمند دیگه ای در دست داشته باشید ویژگی همه گوشی های هوشمند اینه که از جمله ابزاری هستند که برای گرفتن و ذخیره کردن عکس، گردآوری و گوش دادن به موسیقی و شاید بیش از همه استفاده اپلیکشن های مختلف کاربردی.

اما حافظه  گوشی های هوشمند نامحدود نیست و همه شما حتی اگر از گوشی هایی با بالاترین ظرفیت حافظه موجود استفاده می کنید ممکن است بالاخره روزی این پیغام را دریافت کنید که ظرفیت گوشی شما پر شده و امکان نصب اپلیکشن تازه، ذخیره موسیقی های جدید یا گرفتن عکس و یا فیلم رو ندارید؛ این یعنی گوشی شما به یه خونه تکونی اساسی نیاز داره.

در صورت دریافت چنین پیغامی خونه تکونی گوشی های خود را باید اینگونه شروع کنید:

عکس ها و ویدیوها

هرچه کیفیت دوربین ها در گوشی های همراه بهتر میشه، حجم عکس ها و ویدیوهایی که با گوشی خودتون تهیه می کنید افزایش پیدا میکنه. هر دقیقه از یک فیلم HD که با گوشی همراه تون تهیه می کنید بطور متوسط ۷۸ مگابایت حجم داره و این یعنی هر ۱۳ دقیقه فیلم HD می تونه یک گیگابایت از حجم گوشی شما را اشغال کند. علاوه بر اون وقتی عکس رو با اپلیکشن دیگه ای ویرایش می کنید یه کپی از عکس ویرایش شده در پوشه ای مربوط به این اپلیکشن ذخیره میشه و حتی در ارسال به اینسگرام کپی دیگری از عکس در پوشه اینستگرام گوشی شما قرار داده میشه.

شاید ضروری ترین کار برای خونه تکونی گوشی شما این باشه که عکس ها و فیلم هاتون رو مرور کنید. اون هایی رو که به سایت های مثل فیسبوک و اینستگرام ارسال شدند حذف کنید، نسخه ابتدایی عکس هایی رو که نسخه ویرایش شده شون رو دارید کنار بگذارید، عکس ها و فیلم های به درد نخور رو دیلیت کنید و عکس ها و فیلم های مناسب رو به کامپیوترتون منتقل کنید. این کارها بخش قابل توجهی از حافظه گوشی شما رو آزاد می کنه.

 

فایل های موسیقی

هر فایل MP3 به طور متوسط ممکن تا ۳ مگابایت حجم داشته باشه اگر مدت زمان فایل بیشتر بشه و کیفیت اون بالاتر، حجم هر فایل به شکل قابل توجهی ممکن است بالاتر برود اما تو دنیای امروز به ویژه اگر از اتصال اینترنتی خوبی برخوردار باشد دیگه نیازی نیست همه فایل های موسیقی رو در گوشیتون نگه دارید کافی است از سایت های پخش مستقیم موسیقی و صدا مثل soundcloud و spotify استفاده کنید و به جای اینکه فایل های موسیقی رو روی گوشیتون تلمبار کنید اونها رو تو این سایتها جستجو کنید و مستقیم پخش کنید. گوگل هم در حال حاضر امکانی رو برای کاربرهای آمریکایی خودش قرار داده که می توانند با پرداخت کمتر از ماهی ۱۰ دلار، مشترک سرویس موسیقی این شرکت بشوند و بسیاری از آلبوم های موسیقی ذخیره شده روی سرورهای این شرکت رو بی هیچ حمدودیتی به طور مستقیم گوش کنید.

 

اپلیکیشن ها

خیلی از اپلیکیشن ها رو فقط برای این نصب می کنیم که با کارکرد اون آشنا بشیم بعضی از اپلیکیشن ها هم کاربردهایی موازی دارند مثلا ممکن است اپلیکیشن ویرایش عکس نصب کرده باشیم تا ببینیم کدوم یکی از اونها به کار ما میاد این وسط اپلیکیشن های بازی هم هستند که ممکن است یه مدت استفاده از اونها به کار روز و شب ما تبدیل بشه اما بعد از یه مدت از سرمون بیفته و فقط گوشه ای از گوشی های ما جا خوش کنه.

بهتره اپلیکیشن نصب شده روی گوشی هامون رو مرور و اونهایی رو که واقعا به کار ما نمیان یا مدت زیادیست که از اونها استفاده نکردیم حذف کنیم در آیفون این کار به سادگی انجام میشه و فقط کافیه انگشتمون رو برای مدت کوتاهی روی آیکون اصلی اپلیکیشن نگه داریم تا گزینه حذف اپلیکیشن ظاهر بشه. در دستگاه های اندرویدی هم کافیه که به بخش تنظیمات برین و گزینه مدیریت اپلیکیشن ها رو انتخاب کنیم و در این بخش اپلیکیشن هایی رو که واقعا به اونها نیازی نداریم برای همیشه حذف کنیم.

راه های دیگه ای هم برای ارتقای حافظه گوشیتون هست که از جمله اونها پاک کردن کش یا حافظه پس زمینه ای دستگاه است که پس از اجرای هر برنامه معمولاً بخشی از تنظیمات مرتبط با اون برنامه رو در پس زمینه حافظه نگه میداره.

آیفوناپلاپلیکیشناندرویدسونیظرفیت ذخیره سازیگوشی هوشمندنوکیاویندوز فون
Comments (0)
Add Comment