راهنمای خرید لپ تاپ برای دانشجویان

گام اول در خرید یک محصول الکترونیکی مانند لپ تاپ، تعیین کردن نیازهای اولیه و اساسی است. برای مثال ممکن است برای فردی، طول عمر باتری یکی از فاکتورهای مهم در خریدن یک لپ تاپ باشد و برای فردی دیگر قدرت پردازنده در اولویت نخست قرار گیرد.

 

آن‌چه نیاز دارید:

۱-طول عمر زیاد باتری

مهم نیست که در چه مقطعی تحصیل می‌کنید، زیرا قطعاً روزهایی در انتظار شما هستند که ممکن است از صبح تا شب مجبور به استفاده از لپ تاپ به صورت ممتد و بدون امکان اتصال آن به برق باشید. اگر شما جزو این گروه هستید، پیشنهاد می‌کنیم تا یک لپ تاپ مجهز به نسل چهارم پردازنده‌های چند هسته‌ای اینتل موسوم به هسول را خریداری نمایید. برای تشخیص این پردازنده‌ها کافیست تا شماره مدل آن‌ها را بررسی نمایید. شماره مدل پردازنده‌های این نسل در محدوده ۴۰۰۰ قرار دارند. به عنوان مثال پردازنده Core i3-4010U یکی از همین پردازنده‌ها می‌باشد.

 

۲- صفحه کلید راحت:

اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که کاغذ و قلم را به طور کامل از برنامه درسی خود حذف کرده‌اید و قصد دارید تمامی امور خود را با استفاده از ماوس و صفحه کلید به انجام رسانید، باید حتماً راحتی صفحه کلید لپ تاپ مورد نظر خود را مورد آزمایش قرار دهید. همچنین بسیاری از صفحه کلیدهای جدید طوری طراحی شده‌اند که کمترین میزان آسیب را به دست و مچ کاربر وارد سازند.

 

۳- وزن و حجم کم:

کیف و کوله پشتی یک دانشجو پر است از کتاب‌ها و جزوات درسی گوناگون. در این شرایط باید به فکر خرید لپ تاپی سبک و کم حجم بود. تبلت های جدیدی که قابلیت اتصال صفحه کلید به آن‌ها وجود دارد، می‌توانند جایگزین مناسبی برای لپ تاپ باشند. البته همواره باید قیمت و قابلیت‌های نرم‌افزاری این محصولات را مد نظر قرار داد.

 

۴- صفحه نمایش بزرگ برای انجام کارهای گوناگون به صورت همزمان:

هیچ چیزی زجرآور تر از کار کردن با چند برنامه مختلف به صورت همزمان در یک صفحه نمایش کوچک نیست. فرض کنید قصد دارید همزمان با اینکه در حال نگارش یک متن در برنامه Word هستید، به یک ترانه گوش کنید و صفحه مخصوص خود در فیسبوک را نیز چک نمایید. انجام این کارها در یک صفحه نمایش کوچک واقعاً آزار دهنده است. برای راحت انجام دادن اینگونه کارها، پیشنهاد میکنیم یک لپ تاپ مجهز به صفحه نمایش ۱۴ اینچ و یا بزرگتر خریداری نمایید.

 

۵-نرم‌افزارهای امنیتی:

در این‌ بخش، دو نوع نرم افزار امنیتی وجود دارند. اولین گروه نرم افزارهایی مانند نورتون، مک‌آفی، کسپرسکی و… هستند که کامپیوتر شما را از گزند ویروس‌ها و بدافزارها حفظ می‌کنند. البته اکثر این نرم افزارها رایگان نیستند اما گزینه‌های رایگان خوب نیز در بین آن‌ها پیدا می‌شود. برای مثال نرم‌افزار Avast و Microsoft Security Essentials از جمله این برنامه‌ها می‌باشند.

گروه دوم نرم‌افزارهایی هستند که لپ تاپ شما را از گم یا دزدیده شدن حفظ می‌کنند. نرم‌افزارهایی مانند GadgetTrak، Hidden و LoJack از این دسته‌اند. پیشنهاد می‌کنیم تا از هر گروه پیشنهادی، یک نرم‌افزار را بر روی لپ تاپ خود نصب کنید.

 

۶-گارانتی و خدمات پس از فروش:

اگر بخواهیم کمی رک و رو راست سخن بگوییم، یکی از اهداف ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش گسترده، خالی کردن جیب مشتری است، زیرا در شرایط فعلی بسیاری از تولید کنندگان مطرح لپ تاپ، هیچ گونه نمایندگی معتبری در ایران ندارند و ارائه گارانتی از طرف آن‌ها به معنی دریافت پشتیبانی از شرکت اصلی نیست. اکثر شرکت‌هایی که خود را نماینده رسمی کمپانی‌های بزرگ معرفی می‌کنند، فقط یک وارد کننده عمده هستند و هیچ ارتباطی با شرکت تولید کننده محصول ندارند. در ضمن موارد بی‌شماری وجود دارند که گارانتی لپ تاپ را به طور کامل باطل می‌نمایند‌. برای مثال اگر خدای نکرده لپ تاپ از دست شما به روی زمین بیافتد و آسیب ببیند، هیچ شرکتی حاضر به تعمیر آن به طور رایگان نخواهد بود. پس بهتر است در انتخاب لپ تاپ دقت کافی را به خرج داده تا بعدا مجبور به استفاده از خدمات پس از فروش آن نشوید.

باتری لپ تاپباطری لب تاپراهنمای خرید لب تاپراهنمای خرید لپ تاپ برای دانشجویانراهنمایی خریدگارانتیلب تاپلپ تاپلپ تاپ ارزانلپ تاپ دانشجویینرم افزارها امنیتینکات مهم در مورد خرید لپ تاپ
Comments (0)
Add Comment