دنیای فناوری

چطور سیگنال GPS دستگاه‌های اندرویدی را بهینه سازی و تقویت کنیم ؟

769

 

اپلیکیشن‌هایی نظیر Google Maps از سنسور GPS گوشی هوشمند به منظور دسترسی به موقعیت گوشی استفاده می‌کنند. بنابراین دریافت سیگنال مناسب به منظور استفاده از برخی از اپلیکیشن‌ها و همچنین بازی‌های واقعیت افزوده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در ادامه به آموزش بهینه‌سازی سیگنال GPS در دستگاه‌های اندرویدی می‌پردازیم. بنابراین با آی‌تی رادار همراه باشید.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

GPS چیست؟

در ابتدا به منظور درک صحیح بهینه‌سازی سیگنال GPS لازم است تا با مفهوم آن آشنا شوید. GPS مخفف عبارت Global Positioning System (سیستم موقعیت‌یابی جهانی) است و اولین بار در سال ۱۹۷۳ توسط ارتش ایالت متحده آمریکا توسعه داده شد. سپس در سال ۱۹۹۵ برای مقاصد غیر نظامی در دسترس عموم مردم قرار گرفت. در ابتدا GPS با ۲۴ ماهواره مورد استفاده قرار می‌گرفت اما در حال حاضر ۳۱ ماهواره GPS در مدار قرار دارند.

گوشی هوشمند از طریق آنتن GPS با این ماهواره‌ها ارتباط برقرار می‌کند که بخشی از سخت‌افزار اکثر گوشی‌ها و تبلت‌های کنونی به حساب می‌آید. این سخت‌افزار از طریق یک درایور به نرم‌افزار متصل است. منبع خطا‌های سیگنال GPS در گوشی‌های هوشمند شامل موارد زیر می‌شود:

  • تعداد ماهواره‌های GPS در مکان فعلی
  • کیفیت آنتن GPS در گوشی هوشمند
  • عملکرد درایور در سیستم عامل

تقویت سیگنال Gpsفعال‌سازی حالت High accuracy

به منظور دریافت بهترین سیگنال، مصرف شارژ باتری دستگاه نیز افزایش می‌یابد. بدین ترتیب توصیه می‌شود تا در صورت عدم نیاز به استفاده از GPS مجددا حالت High accuracy را غیر فعال کنید. فعال‌سازی این قابلیت بسیار آسان بوده و تنها نیاز است تا مراحل زیر را طی نمایید.

>>محاسبه سرعت تقریبی حرکت با اپلیکیشن SPEED VIEW GPS

به قسمت Location منوی تنظیمات گوشی خود مراجعه و از فعال بودن سرویس Location اطمینان حاصل نمایید. به منظور فعال‌سازی آن می‌توانید اسلایدر قابل مشاهده در قسمت فوقانی و سمت راست صفحه را در حالت روشن قرار دهید.

سپس گزینه Mode را انتخاب کرده و آن را در حالت High accuracy قرار دهید. با انجام این عمل از GPS، وای‌فای و اینترنت سیم کارت شما به منظور تخمین موقعیت استفاده می‌شود. با استفاده از این روش مصرف شارژ باتری افزایش خواهد یافت با این حال  موقعیت‌یابی سیگنال  GPS نیز دقیق‌تر می‌شود.

تقویت سیگنال Gpsفعال نگه داشتن سیگنال GPS

از مشکلات اصلی که کاربران هنگام جا به جایی بین اپلیکیشن‌ها با آن موجه می‌شوند می‌توان به غیر فعال شدن سیگنال GPS به منظور صرفه‌جویی در مصرف باتری اشاره کرد. به عنوان مثال، در هنگام بازی Pokémon در صورتی که به اپلیکیشن پیا‌م‌رسان به منظور بررسی پیام‌های خود مراجعه کنید، ممکن است GPS دستگاه غیر فعال شود. با این حال امکان فعال نگه داشتن همواره سیگنال GPS فراهم آمده است. بدین منظور نیاز است تا یک اپلیکیشن اختصاصی به نام  Connected GPS را بر روی گوشی خود نصب کنید. اپلیکیشن Connected GPS جزو اپلیکیشن‌های ساده و بسیار کاربردی به حساب می‌آید. با این وجود به خاطر داشته باشید که انجام این عمل موجب کاهش عمر باتری دستگاه شما خواهد شد.

شناسایی مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری GPS

با استفاده از اپلیکیشن GPS Essential می‌توانید به راحتی مشکلات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری GPS را شناسایی کنید. بدین منظور به منوی اصلی اپلیکیشن GPS Essentials مراجعه کنید. با لمس گزینه Satellites ماهواره‌های متصل به گوشی نمایان می‌شوند.

در صورت عدم مشاهده ماهواره، مشکل GPS سخت‌افزاری بوده و ممکن است به علت تداخل اشیای فلزی اطراف شما نظیر قاب محافظ گوشی باشد. حال در صورتی که قادر به مشاهده ماهواره‌ها بودید با این وجود همچنان سیگنال GPS مناسب دریافت نکردید، مشکل از قسمت نرم‌افزاری GPS است. در ادامه به آموزش رفع مشکلات نرم‌افزاری GPS اشاره خواهیم کرد.

3رفرش کردن داده‌های GPS

در برخی از موارد دستگاه شما روی یک ماهواره GPS گیر می‌کند. بنابراین هنگامی که آن ماهواره در محدوده نباشد با مشکل عدم عملکرد صحیح GPS مواجه می‌شود. به منظور رفع چنین مشکلی می‌توانید از اپلیکیشنی نظیر GPS Status & Toolbox استفاده کنید و داده‌های GPS خود را پاک‌سازی کرده و مجددا به یک ماهواره جدید متصل شوید.

>>معرفی بهترین مچ‌بندهای هوشمند ۲۰۱۶

پس از نصب و اجرا این اپلیکیشن، بر روی یک نقطه دلخواه از صفحه نمایش ضربه زده و سپس آیکون منو را لمس نمایید. پس از آن گزینه Manage A-GPS را انتخاب کنید. حال گزینه Reset را لمس سپس مجددا به منوی Manage A-GPS بازگشته و گزینه Download را لمس کنید. با انجام این عمل داده‌های GPS رفرش می‌شوند. در صورت مواجه با یک مشکل جدید، مجددا همین فرایند را تکرار کنید.

تهیه یک گیرنده GPS اکسترنال

در صورتی که دیگر امکان استفاده از GPS گوشی شما وجود ندارد توصیه می‌شود تا یک گیرنده GPS اکسترنال تهیه کنید. این دستگاه از طریق بلوتوث به گوشی متصل شده و با همان شارژر گوشی اندرویدی، شارژ می‌شود.

منبع : androidpit

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.