دنیای فناوری

چطور گوشی هوشمند خود را به دوربین امنیتی خانگی تبدیل کنیم ؟

695

 

در صورتی که گوشی خود را به تازگی عوض کرده‌اید و یا یک گوشی بدون استفاده قدیمی در خانه دارید، می‌توانید آن را به یک دوربین امنیتی تبدیل کنید. فرایند تبدیل گوشی قدیمی به یک دوربین امنیتی توسط اپلیکیشن Manything امکان‌پذیر بوده و نیاز است تا این اپلیکیشن بر روی گوشی قدیمی و فعلی شما نصب شود. اپلیکیشن Manything برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS ارائه شده است. در این مقاله به آموزش تبدیل گوشی هوشمند به یک دوربین امنیتی خواهیم پرداخت.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

برای شروع ابتدا اپلیکیشن Manything از طریق لینک زیر دانلود و آن را بر روی گوشی قدیمی خود نصب نمایید.

دانلود اپلیکیشن Manything برای سیستم عامل اندروید:

دانلود اپلیکیشن Manything برای سیستم عامل iOS:

پس از نصب اپلیکیشن آن را اجرا و گزینه Register را لمس کنید.

1در این مرحله نیاز است تا آدرس ایمیل خود را وارد و یک رمز عبور به منظور استفاده از این اپلیکیشن تعریف کنید. پس از وارد کردن آدرس ایمیل و رمز عبور گزینه Register را لمس نمایید.

2اکنون گزینه Camera را لمس کنید.

3در این قسمت کادری نمایان می‌شود که از شما می‌خواهد درخواست دسترسی به دوربین گوشی توسط اپلیکیشن Manything تایید شود. به منظور انجام این عمل گزینه OK را لمس کنید.

4پس از انجام تمامی مراحل ذکر شده در فوق، اپلیکیشن دوربین اجرا خواهد شد. پس از لمس دکمه قرمز رنگ، گوشی خود را در یک مکان مورد مناسب قرار دهید. همچنین به منظور اطمینان حاصل کردن از خاموش نشدن گوشی و اتمام شارژ باتری، آن را به یک شارژر متصل نمایید.

5اکنون نوبت به آن رسیده تا اپلیکیشن Manything را بر روی گوشی فعلی خود نصب نمایید. استفاده از این اپلیکیشن در پلتفرم‌های متفاوت امکان‌پذیر است. بدین معنا که می‌توانید یک دستگاه اندرویدی را به دوربین امنیتی تبدیل کرده و از یک دستگاه iOS به منظور مشاهده و  همچنین بالعکس استفاده کنید. پس از نصب و اجرای اپلیکیشن گزینه Log in را لمس نمایید. اکنون آدرس ایمیل و رمز عبور خود را مجددا وارد نمایید.

6گزینه Viewer را لمس کنید.

7در این مرحله گوشی هوشمند مورد استفاده به عنوان دوربین امنیتی، قابل مشاهده خواهد بود.

8در این قسمت تصاویر به صورت زنده پخش می‌شوند. همچنین در صورت شناسایی حرکت فرایند ضبط ویدئو آغاز و ویدئوهای ضبط شده بر روی فضای ذخیره‌سازی ابری ذخیره خواهند شد.

9آیکون چرخ دنده که در قسمت فوقانی و سمت راست صفحه نمایش قرار دارد را به منظور مشاهده تنظیمات لمس نمایید.

10با فعال‌‎سازی گزینه Stills Mode، به جای ضبط ویدئو ، عکس‌هایی به صورت پشت سر هم گرفته و نمایش داده خواهند شد.

11در قسمت Motion Detection می‌توان میزان حساسیت دوربین نسبت به شناسایی و ثبت حرکات را تعیین نمود.

12

در قسمت Video Quality کیفیت ویدئو قابل تعیین است. در صورت پایین بودن سرعت اینترنت کیفیت ویدئو را بر روی Low قرار دهید. حال در صورتی که از اینترنت پر سرعت استفاده می‌کنید،  می‌توانید بسته به نظر شخصی خود کیفیت ویدئو را تعیین نمایید.

13

اپلیکیشن Manything قادر به ضبط و پخش ویدئو در حین اتصال و استفاده از  اینترنت سیم کارت است، اما استفاده از این قابلیت منجر می‌شود که حجم بسته اینترنتی شما با سرعت بسیار زیادی مصرف شود. بنابراین توصیه می‌کنیم که قابلیت Allow Cellular Data را در اپلیکیشن Manything غیرفعال کنید تا  بدین صورت در مصرف حجم بسته اینترنتی خود صرفه جویی نمایید. 

>>آموزش روت دستگاه‎‌های اندرویدی با روشی ساده

همچنین توصیه می‌کنیم که پس از ورود به بخش Screen Dimmer گزینه Bright On Movement را غیر فعال کنید. با غیر فعال کردن این گزینه در شرایطی که دوربین حرکتی را ثبت کند، صفحه نمایش دستگاه پرنورتر نخواهد شد. در این شرایط پر نورتر شدن صفحه نمایش تنها با لمس آن از سوی شما امکان‌پذیر می‌شود. این موضوع تا حدی در کاهش مصرف شارژ باتری دستگاه موثر خواهد بود.

15پس از تغییر تنظیمات به شکل دلخواه می‌توانید از گوشی قدیمی خود به عنوان یک دوربین امنیتی استفاده کنید. همچنین در صورت شناسایی حرکت توسط دوربین یک اعلان (Notification) برای شما ارسال و به طور خودکار فرایند ضبط ویدئو آغاز خواهد شد. البته لازم به ذکر است که امکان ضبط ویدئو در هنگام شناسایی حرکت تنها با پرداخت هزینه و در نسخه غیر رایگان این اپلیکیشن موجود است.

16

منبع : howtogeek

1 نظر
  1. soheil می گوید

    جالب بود ممنون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.