دنیای فناوری

بررسی گوشی لنوو Phab 2 Pro : اولین اسمارت‌فون واقعیت افزوده

476

 

لنوو Phab 2 Pro به عنوان نخستین اسمارت‌فون مبتنی بر پروژه گوگل تانگو عرضه شده است. در ادامه به بررسی فبلت Phab 2 Pro می‌پردازیم. بنابراین با آی‌تی رادار همراه باشید.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

کیفیت ساخت و مشخصات فنی

صفحه نمایش ۶٫۴ اینچی QHD فبلت Phab 2 Pro از نوع IPS بوده و جزو یکی از بهترین ویژگی‌های آن به حساب می‌آید. کلید‌های هوم، Back، و کلید Recent Apss این فبلت از نوع لمسی هستند و حسگر اثر انگشت این فبلت در پنل پشتی آن تعبیه شده است. به دلیل عریض بودن فبلت دسترسی به حسگر اثر انگشت برای کاربران سخت خواهد بود.

1این فبلت از یک دوربین اصلی ۱۶ مگا پیکسلی و یک دوربین سلفی ۸ مگا پیکسلی با قابلیت فوکوس خودکار بهره می‌برد. با این حال از کیفیت تصویر بالا نظیر گوگل پیکسل و یا آیفون ۷ پلاس برخوردار نیست.

2

3

فبلت Phab 2 Pro به یک باتری با ظرفیت ۴۰۵۰ میلی آمپر مجهز است که به موجب آن در صورت اجرای اپلیکیشن‌های غیر تانگو، دوام بسیار بالایی خواهد داشت. بر طبق آزمایشات انجام شده، پس از پخش آنلاین ویدئو از طریق وای‌فای تنها ۸ درصد از شارژ این باتری کاهش یافت. با این وجود به خاطر داشته باشید که اپلیکیشن‌های مبتنی بر تانگو مصرف شارژ باتری بسیار بالاتری نسبت به پخش ویدئو زنده دارند. بنابراین انتظار می‌رود که در هنگام اجرای اپلیکیشن‌های مبتنی بر تانگو شارژ باتری دو الی سه برابر زودتر به اتمام برسد.

>>بررسی اجمالی گوشی لنوو S90

سیستم عامل و عملکرد

از دیگر ویژگی‌های Phab 2 Pro می‌توان به سیستم عامل پیش‌فرض اندروید ۶ مارشمالو، رم ۴ گیگابایتی، تراشه اسنپدراگون ۶۵۲ و پردازنده مرکزی ۸ هسته اشاره کرد.

4

تانگو چیست؟

پروژه تانگو گوگل می‌تواند بدون نیاز به سیگنال‌های خارجی نظیر جی پی اس و یا بلوتوث موقعیت و یا جهت دستگاه را تعیین کرده و همچنین به اندازه‌گیری و تعیین موقعیت اشیای محیط اطراف گوشی نیز بپردازد.

تانگو از قابلیت‌های هیجان انگیزی نظیر قابلیت اندازه‌گیری اشیای فیزیکی از راه دور بهره می‌برد، با این وجود تمرکز اصلی آن بر روی واقعیت افزوده (Augmented Reality) و ادغام محیط اطراف دنیای واقعی با دنیای مجازی است. بدین ترتیب کاربران قادر خواهند بود تا از صفحه گوشی خود عناصر مجازی که با محیط اطراف آن‌ها ادغام شده را به راحتی مشاهده کنند.

5

اگر واقعیت افزوده شما را به یاد بازی Pokémon Go می‌اندازد، در اشتباه نیستید. چرا که Pokémon یک مثال اولیه از واقعیت افزوده به حساب می‌آید با این حال این بازی مبتنی بر پروژه تانگو نیست.

>>بررسی اجمالی گوشی هوشمند لنوو VIBE X2 + ویدئو

بازی Pokémon با بهره‌گیری از سنسور GPS محیط اطراف را شناسایی می‌کند بنابراین کاربران در فضای بسته با محدودیت رو به رو خواهند شد. در حالی که با استفاده از تانگو چنین محدودیتی وجود نخواهد داشت و کاربران می‌توانند به راحتی در فضای بسته نظیر خانه بازی کنند. همچنین موجودات و اشیا به شکل متقاعد کننده‌تری با محیط اطراف ادغام خواهند شد. قابلیت‌های تانگو تنها در بازی خلاصه نمی‌شود.

به عنوان مثال تصور کنید که مایل به تغییر دکوراسیون منزل خود هستید. با استفاده از تانگو می‌توانید دکوراسیون مورد نظر خود را به صورت مجازی در محیط منزل مشاهده کنید. در حال حاضر اپلیکیشن‌های تانگو بسیار محدود هستند و قابلیت‌های بسیار ساده‌ای را ارائه می‌دهند. از جمله این اپلیکیشن می‌توان به اپلیکیشن Woorld اشاره کرد. با استفاده از این اپلیکیشن می‌توانید دنیای کوچکی در اطراف خود خلق کنید و یا با بازی Phantogeist در فضای خانه با موجودات بیگانه بجنگید.

6

اپلیکیشن‌هایی نظیر Measure و MagicPlan جزو اپلیکیشن‌های کاربردی به حساب می‌آیند که از قابلیت نقشه‌برداری تانگو به منظور اندازه‌گیری استفاده می‌کنند. در حال حاضر این اپلیکیشن‌ها کامل نبوده و مشکلاتی دارند. با این حال انتظار می‌رود تا در آینده نزدیک شاهد رفع مشکلات این نوع اپلیکیشن‌های کاربردی باشیم. 

7

جمع‌بندی

همان‌طور که مشاهده کردید در این مقاله به بررسی فبلت Phab 2 Pro و همچنین معرفی پروژه تانگو گوگل پرداختیم. با وجود اینکه فبلت Phab 2 Pro با قیمت ۵۰۰ دلار عرضه شده است، همچنان دلایل کافی برای خرید آن وجود ندارد چرا که با استفاده از این فبلت تنها می‌توان یک نگاه اجمالی به تکنولوژی که در آینده در انتظار ماست، داشته باشیم.

منبع : newatlas

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.