دنیای فناوری

محققان موفق به کشف یک سیاه چاله غیر عادی که ۹ میلیارد سال قدمت دارد

774

 

محققان می‌گویند یک سیاه‌چاله‌ی ابر پرجرم در کهکشانی دوردست کشف کرده‌اند که به قدری بزرگ است که وجودش با نظریه‌های فعلی فیزیک قابل توضیح نیست.  این تحقیقات جدید، توسط اخترشناسان دانشگاه «کیل» (Keel) و «سنترال لنکشایر» (Central Lancashire) انجام شده و قرار است به زودی نتایج آن در نشریه‌ی Monthly Notices of the Royal Astronomical Society چاپ شود.  کهکشانی که این سیاه‌چاله در آن پیدا شده است SAGE0536AGN نام دارد.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

دانشمندان آن را توسط تلسکوپ اسپیتزر ناسا کشف کرده‌اند و می‌گویند که احتمالا ۹ میلیارد سال قدمت دارد.  اخترشناسان می‌گویند که سیاه‌چاله‌ی پیدا شده‌، نظریه‌های ثبت شده درباره‌ی چگونگی تکامل کهکشان‌ها را نقض می‌کند.

>> ۱۰ واقعیت عجیب و شگفت انگیز درباره نجوم

داده‌هایی که به دست آمده‌اند، اندازه‌ی سیاهچاله را ۳۰ برابر بزرگ‌تر از چیزی که از کهکشان میزبان‌اش انتظار می‌رود نشان داده‌اند. 

>>آشنایی مختصر با سیاه چاله ها ، نابود گرهای فضایی

دکتر «جاکو ون لون»، اخترفیزیک‌دان دانشگاه کیل، در این باره می‌گوید: «کهکشان‌ها جرم بسیار زیادی دارند. سیاه‌چاله‌های هسته‌ی آن‌ها هم جرم بزرگی دارند. با این حال، این سیاه‌چاله برای کهکشان‌ میزبانش بسیار بزرگ است. در واقع نباید این قدر بزرگ باشد.»  محققان احتمال می‌دهند که سیاه‌چاله سریع‌تر از کهکشان پیرامون‌اش رشد کرده است؛ یا چیزی مانع از رشد کامل کهکشان شده است.

منبع : CNN

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.