دنیای فناوری

دانشمندان با ابداع وسیله ای توانستند تخم مرغ پخته شده را دوباره به حالت خام برگرداند

937

102364539-egg.530x298 (1)

دانشمندان موفق به ابداع وسیله ای شدند که به وسیله آن می شود یک تخم مرغ پخته شده را دوباره به حالت خام برگرداند. مطمئنا برای خیلی از شماها اینکه یک تخم مرغ پخته شده را بشود دوباره به حالت اولش برگرداند، می تواند بسیار شگفت انگیز و غیر ممکن به نظر برسد. 

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

هنگامی که تخم مرغ را می جوشانید درون آن به سادگی سفت نمی شود و در واقع حرارت باعث از هم گسیخته شدن زنجیره های پروتئین می شود، این زنجیره های پروتئین سپس با آمینواسید های دیگر پیوند می خورند و آب را به خودشان جذب می کنند و به ماده ژلاتینی تبدیل می شوند.

جا دارد بدانید که دانشمندان تاکنون برگرداندن تخم مرغ پخته به شکل اولیه را ناممکن می دانستند، اما حالا پژوهشگران دستگاهی را اختراع کردند که تخم مرغ را از حالت آب پز به شکل اولیه بر می گرداند. دستگاهی توسط محقیقن دانشگاه کالیفرنیا طراحی شده است که می تواند این ماده ژله ای را مجددا به حالت مایع برگرداند.

broken-egg-e1354194595515

پروفسور گری گوری بایس توضیح داده است که سفیده تخم مرغ را در یک دقیقه در آب ۹۰ درجه سانتیگراد جوشانده و سپس با فرآیندی وارونه آن را به حالت مایع اولیه برگردانده است. آن ها طی فرآیندی اوره را به تخم مرغ وارد کردند تا پیوند های شیمیایی درون آن را بشکند و به حالت مایع تبدیل کند،

اگر حالا این سوال در ذهنتان ایجاد شده است که این اختراع چه دردی را از بشر درمان می کند! باید بگوئیم این تکنیک در عرض چند دقیقه می تواند پروتئین ها را بازیابی کند و می شود از آن به عنوان ارزان ترین پادتن در درمان سرطان و یا تولید پروتئین های ترکیب کننده در صنایع غذایی استفاده کرد.

منبع : cnbc

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.