دنیای فناوری

هواپیمایی خورشیدی سولار ایمپالس ۲ بعد از ۵ روز پرواز از فراز اقیانوس آرام گذشت و به زمین نشست

821

 

روز جمعه هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس ۲ اولین مرحله برای کامل کردن پرواز دور دنیا را کامل کرد و پس از پنج روز پرواز و بدون مصرف یک قطره سوخت به زمین نشست. هواپیما‌ی خورشیدی سولار ایمپالس ۲ به خلبانی «آندره بورشبرگ» (Andre Borschberg) چند روز پیش برای طولانی‌ترین سفر تک‌نفره‌ی تاریخ از شهر ناگویای ژاپن به مقصد جزایر هاوایی از زمین بلند شده بود.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

این هواپیما از زمان ماه مارس میلادی سفر دور دنیا را آغاز کرده بود. در همین راستا قرار بود که در ماه می میلادی بلندپروازانه‌ترین سفر تاریخ را از ژاپن به هاوایی آغاز کند، اما متاسفانه به دلیل شرایط بد جوی این کار امکا‌ن‌پذیر نبود. اکنون، پس از چند هفته آندره بالاخره توانست ماموریت‌اش را با موفقیت به اجام برساند.

solar-impulse-2-hawaii-1

روز جمعه بورشبرگ پس از پنج روز، ۱۱۸ ساعت پرواز، از ناگویا در «کاپولی» (Kapolei) هاوایی فرود آمد. این خلبان پر دل و جرات سالم و سرحال با لبخندی حاکی از خوشحالی از هواپیما پیاده شد. به این ترتیب آندره طولانی‌ترین پرواز تک‌نفره‌ی تاریخ را رقم زد. رکورد قبلی به مدت ۷۶ ساعت بود.    

>>شروع سفر هواپیمای خورشیدی «سولار ایمپالس» به دور دنیا

بورشبرگ طی این پنج روز به کمک ۱۷۰۰۰ سلول خورشیدی که سطح این هواپیما را پوشانده بود، زنده ماند. این سلول‌ها انرژی مورد نیاز برای پرواز در تاریکی را هم ذخیره می‌کردند. گرچه ممکن است آندره آسوده‌خاطر باشد، اما هنوز کارش تمام نشده است. برای کامل کردن سفر دور دنیا سولار ایمپالس باید به ابوظبی بازگردد. سفر بعدی پرواز به شهر فونیکس واقع در ایالت آریزونای امریکا است و به دنبال آن سولار ایمپالس پرواز طولانی‌تری به ایالت نیویورک خواهد داشت و سپس از آنجا هم باید با طی مسیر طولانی‌تری به آتلانتیک برود.

solar-impulse-2-hawaii

>> هواپیمای خورشیدی SOLAR IMPULSE 2 از شهر ناگویا ژاپن سفر دور دنیا خود را شروع کرد

خوشبختانه بورشبرگ این بار تنها نیست و در کنار «برتراند پیکارد» (Bertrand Piccard) کمک خلبان، سولار ایمپالس را هدایت خواهد کرد. در واقع هدف اصلی بورشبرگ و پیکارد از پرواز با سولار ایمپالس ۲ این است که توجه انظار عمومی را به فواید انرژی پاک و قابل تجدید خورشیدی جلب کنند.

منبع : Engadget

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.