تصویر متحرک جدیدی که توسط ناسا منتشر شده، دید دقیقتری از نقاط نورانی اسرارآمیز بر روی سیاره کوتوله سرس ارایه میکند. همزمان با نزدیکتر شدن فضاپیمای «دان» (Dawn) به سیاره کوتوله «سرس» (Ceres) و روشنتر شدن نقاط اسرارآمیز سطح آن، امید به یافتن حیاتی فرازمینی شدت گرفته است.
امروز ناسا تصویر متحرک جدیدی از سرس منتشر کرده که این سیاره کوتوله را از نمایی بسیار نزدیکتر نمایش میدهد. تصاویر مذکور از فاصله ۱۳,۶۰۰ کیلومتری آن ثبت شده است. ناسا میگوید که در تصاویر به خوبی میتوان نقطههای نورانی را در درون یک فرورفتگی بزرگ مشاهده کرد که توسط نقطههای بسیار کوچکتر احاطه شده است.
در حالی که دانشمندان اطمینان کاملی از منشأ این نقاط نورانی ندارند، «کریستوفر راسل» (C. Russell) از محققین عملیات فضاپیمای دان میگوید: "دانشمندان دان به این نتیجهگیری رسیدهاند که نقاط بسیار درخشان روی سرس نتیجه بازتاب نور آفتاب از ماده ای با قدرت بازتابش بسیار بالاست که احتمالا منشأ یخی دارد."
نتیجهگیری نهایی به زودی و همزمان با رسیدن دان به فاصله ۴۴۰۰ کیلومتری سرس در ششم ژوئن اعلام خواهد شد. با این حال طی چند هفته آینده و نزدیکتر شدن دان به سیاره، تصاویر بیشتری نیز توسط ناسا منتشر خواهد شد.
تصویر متحرک (GIF) منتشر شده توسط ناسا را از این لینک دانلود کنید.
منبع : Cnet