دنیای فناوری

پرتاپ ماهواره Worldview-3 با هدف ثبت تصاویری با وضوح بالا از زمین

1,223

 

ماهوارهWorldview-3 با هدف ثبت تصاویری با وضوح بالا از زمین روز چهارشنبه هفته گذشته از  کالیفرنیا بر روی موشک اطلس پنج از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ به فضا پرتاب شد.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

ماهواره Worldview-3 متعلق به شرکت DigitalGlobe در کلرادو بوده و توسط شرکت هوافضای Ball ساخته شده است. شرکتهای لاک‌هیدمارتین و ULA نیز در این پروژه ۵۰۰ میلیون دلاری شرکت داشته‌اند.

به گفته سازندگان، ماهواره مذکور می‌تواند تصاویر اجسامی تا ۳۰ سانتیمتر را نیز ثبت کند. قوانین دولتی ثبت تصاویر تا ۲۵ سانتیمتر را آزاد گذاشته است.این بدین معنی است که Worldview-3 می‌تواند تعداد جوجه‌ها و فضاهای پارکینگ را در سراسر جهان تشخیص دهد.

worldview (2)

این ماهواره از ۵٫۴ متر طول و ۲٫۴ متر عرض برخوردار بوده و حداقل باید برای هفت سال در فضا دوام بیاورد اما کارشناسان مدعی هستند که Worldview-3 تا دو برابر زمان پیش‌بینی شده در فضا باقی خواهد ماند.

ماهواره مذکور برای بررسی دقیق سطح زمین از میان دود و مه با استفاده از ابزار آنبرد CAVIS – مخفف ابر، آئروسل،‌آب، بخار، یخ و برف – طراحی شده است.این ابزار به ماهواره کمک می‌کند تا تصاویر دقیق را حتی با وجود آتش‌سوزی، ابر غبار، دوده و مه ثبت کند.

نیروی Worldview-3 با استفاده از پنلهای خورشیدی تامین می‌شود که طول و عرض ماهواره را به ۵٫۸ در هفت متر افزایش می‌دهند. وزن این ماهواره ۲۸۱۲ کیلوگرم است.ماهواره مذکور در ارتفاع ۶۱۷ کیلومتری سطح زمین قرار گرفته و یک مدار کامل آن دور زمین ۹۷ دقیقه طول می‌کشد.

worldview (3)

عکس فوق : عکس های ارسالی ماهواره WorldView-2 از دیواره بزرگ مرجانی استرالیا

Worldview-3 یکی از پنج ماهواره رصد زمین هستند که توسط شرکت DigitalGlobe مورد استفاده قرار دارند. ماهواره‌های دیگر شامل حسگر ماهواره‌ای WorldView-2، حسگر ماهواره‌ای WorldView-1 و GeoEye-1 هستند که از وضوح ۴۶ سانتیمتر برخوردارند.

حسگر ماهواره‌ای QuickBird این شرکت دارای وضوح ۶۵ سانتیمتر بوده و ماهواره IKONOS می‌تواند اجسام را با وضوح ۸۲ سانتیمتر مشاهده کند.این ماهواره‌ها همچنین می‌توانند میزان سلامت محیط زیست بخصوص جنگل ها را مورد بررسی قرار دهد.

worldview (4)

عکس فوق : عکس های ارسالی ماهواره WorldView-2 از نیروگاه فوکوشیمای ژاپن

منبع:theguardian

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.