دنیای فناوری

معرفی ۱۰ گوشی هوشمند هشت هسته ای برتر حال حاضر

1,620

samsung_galaxy_s5_vs_samsung_galaxy_alpha_logo

از سال پیش تا الان سری پردازنده‌های جدیدی با تعداد هسته‌های بیشتر وارد میدان رقابت شدند که دنیای اسمارت فون‌ها را به دنیای PC و لپ تاپ نزدیک تر کردند. البته این تعداد هسته‌های بیشتر الزاما سرعت پردازش بالاتری به همراه نمی‌آورند. سرعت پردازش و سریع بودن دستگاه اصولا به عوامل زیادی بستگی دارد. یکی از آن‌ها تکنولوژی به کار رفته در پردازنده است (بدون در نظر گرفتن تعداد هسته‌هایی که این پردازنده دارا است). میزان حافظه ی Ram نیز بسیار مهم است. از تاثیر رابط کاربری بر این سرعت نیز نمی‌توان گذشت. جالب است که نگاهی به سیر تحول اسمارت فون‌ها در طول سال بیندازیم. اگر در سال ۲۰۱۰ می‌خواستید یک اسمارت فون چند هسته ای تهیه فرمایید متاسفانه هیچ مورد مناسبی برای شما وجود نداشت. حال کم تر از ۴ سال از آن موقع می‌گذرد اما تعداد سرسام آوری از اسمارت فون‌ها وجود دارند که از پردازنده‌های ۸ هسته ای یا همان octa-core استفاده می‌کنند (و تقریبا همه ی آن‌ها تحت اندروید می‌باشند).

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

 این را نیز بگویم که تعداد زیادی از اسمارت فون‌ها در آسیا (اکثرا هند و چین) وجود دارند که از پردازنده‌هایی هشت هسته ای استفاده می‌کنند. تمام این‌ها از پردازنده ی MediaTek بهره می‌برند اما آن‌ها از پردازنده‌هایی استفاده می‌کنند که توسط شرکت‌هایی ساخته شده اند که به خوبی به طور بین المللی به شناخته نشده اند. 

سامسونگ گلکسی اس ۴

سامسونگ گلکسی اس 4

 گلکسی اس ۴ یکی از آن اسمارت فون‌هایی بود که با پردازنده ی ۴ هسته ای اسنپ دراگون وارد آمریکا و با نسخه ی هشت هسته ای  Exynos 5 Octa 5410 وارد کره و اروپا شد. درست است که دیگر نمی‌توان گلکسی اس ۴ را به عنوان پرچمدار حساب کرد اما این اسمارت فون پیشنهاد خوبی برای افرادی است که از اسمارت فون فعلی، خوششان نمی‌آید.

Meizu MX3 :

Meizu-MX3-1(1)

مانند گلکسی اس ۴، Meizu MX3 نیز پرچمدار سال ۲۰۱۳ بود. از نظر پردازنده نیز این دو اسمارت فون کاملا شبیه یکدیگر بودند و هر دو از چیپ Exynos 5 Octa 5410 processor استفاده می‌کردند. در ابتدا این اسمارت فون با قیمت ۳۹۹$ به فروش می‌رسید.

سامسونگ گلکس نوت ۳

سامسونگ گلکس نوت 3

سامسونگ گلکس نوت ۳  یکی دیگر از فبلت‌های سامسونگ است که با مدل‌هایی با پردازنده ی هشت هسته ای Exynos 5 و اسنپ دراگون عرضه شد. اگر می‌خواهید که در کنار پردازش سریع از سرعت سیم کارت‌های LTE نیز لذت ببرید، بهتر است مدل اسنپ دراگون را انتخاب کنید زیرا مدل Exynos این امکان را برای شما فراهم نخواهد کرد. البته ما این تفاوت‌ها را در پردازنده، پشتیبانی از LTE و تا حد کمی‌در دوربین مشاهده کردیم (امکان ضبط ویدیو با کیفیت ۴K در مدل اسنپ دراگونی برای کاربران فراهم می‌باشد). اما این‌ها نمی‌تواند چیزی لذتی که از کار با این اسمارت فون می‌برید کم کند.

+Alcatel OneTouch Idol X :

Alcatel-OneTouch-Idol-X-0

آلکاتل وان تاچ آیدل ایکس پلاس یکی دیگر از این اسمارت فون‌ها است. این اسمارت فون از پردازنده ی ۸ هسته ای MediaTek’s MT6592  بهره می‌برد. با این که این پردازنده ی ارزان قیمت نمی‌تواند در برابر پردازنده قدرتمند کوالکام مقاومت کند، اما با توجه به قیمت و امکانات خوب آن می‌تواند پیشنهاد خوبی باشد.

Xiaomi Redmi Note :

Xiaomi-Redmi-Note-0

بزرگترین اسمارت فون ژیائومی‌تا به امروز. Redmi Note یکی دیگر از اسمارت فون‌هایی است که به همراه پردازنده ی MT6592 processor عرضه می‌شود. این اسمارت فون دارای صفحه نمایش ۵٫۵ اینچی، ۱ گیگابایت رم و ۸ گیگابایت حافظه ی خالی برای ذخیره سازی اطلاعات می‌باشد. این امکانات با توجه به قیمت این اسمارت فون کامل مقرون به صرفه است.

بیشتر بخوانید : شیائومی از گوشی های Mi 3 ، Redmi 1S و Redmi Note در هند رونمایی کرد

Gionee Elife S5.5 :

Gionee-Elife-S5.5-0

این اسمارت فون یکی دیگر از اسمارت فون‌هایی است که در فوریه ی امسال معرفی شد. این اسمارت فون را با ۵٫۵ m.m ضخامت، می‌توان از نازک و باریک ترین اسمارت فون‌های حال دنیای فناوری دانست. این اسمارت فون با صفحه نمایش 5-inch 1080p Super AMOLED به همراه ۲ گیگابایت رم، دوربین پشتی ۱۳ و دوربین جلویی ۵ مگاپیکسلی و پردازنده ی هشت هسته ای MediaTek MT6592 CPU عرضه می‌شود.

سامسونگ گلکسی اس ۵

سامسونگ گلکسی اس 5

گلکسی اس ۵ نیز مانند دیگر هم شرکتی‌های خود در دو مدل عرضه شد. یکی پردازنده ی  اسنپ دراگون ۸۰۱ و دیگری  Exynos 5 Octa 5422 ولی فقط مدل اکسینوس آن در بازار‌های آسیا در دسترس است و متاسفانه این مدل از LTE پشتیبانی نمی‌کند. این اسمارت فون به صورت ضد آب با ۲ گیگابایت رم، دوربین پشتی ۱۶ مگاپیکسلی، سنوسر اثر انگشت و ضربان قلب عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید : بررسی اجمالی گوشی گلکسی S5 سامسونگ

هوآوی هونر ۶

هوآوی هونر 6

این اسمارت فون، هونر ۶ در جوئن به عنوان پرچمدار هواوی معرفی شد. فرم فلزی، پردازنده ی Kirin 920 processor ساخت خود هواوی، ۱۳ مگاپیکسل دورببین پشتی و ۵ مگاپیکسل دوربین جلویی، ۳ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه ی ذخیره سازی اطلاعات این اسمارت فون را تبدیل به یک محصول خوب برای هواوی و تمام کاربرانش کرده است.

بیشتر بخوانید : هوآویی Honor 6 رقیب اصلی گلکسی اس ۵ و آیفون ۵ اس رسما ارائه شد

HTC Desire 616 :

HTC-Desire-616-0

اچ تی سی دیزایر ۶۱۶ اولین اسمارت فون HTC با پردازنده ای هشت هسته ای است. این اسمارت فون با پردازنده ی ۸ هسته ای MediaTek MT6592 عرضه شد. از دیگر مشخصات آن می‌توان به ۱ گیگابایت رم و دوربین پشتی ۸ مگاپیکسلی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید : بررسی اجمالی گوشی هوشمند HTC Desire 616 دو سیم کارته

ساسمونگ گلکسی آلفا

سامسونگ گلکسی آلفا

گلکسی آلفا آخرین اسمارت فون معرفی شده توسط سامسونگ یا به عبارتی اولین اسمارت فون فلزی سامسونگ است که البته الان برای خرید در دسترس نمی‌باشد. این اسمارت فون زیبا از پردازنده ی هشت هسته ای Exynos 5 5430 بهره می‌برد که با 6.7mm ضخامت بسیار باریک نیز به نظر می‌رسد. این اسمارت فون با دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین جلویی ۲ مگاپیکسلی، ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه ذخیره سازی اطلاعات عرضه خواهد شد. امیدواریم این اسمارت فون گوشه ای از نقد‌های کاربران و منتقدان را از روی سامسونگ بر دارد.

بیشتر بخوانید : سامسونگ گلکسی آلفا رسما معرفی شد

منبع : phonearena

نظرات بسته شده است.