دنیای فناوری

پرددازنده ی گرافیکی آدرنو ۴۳۰، آدرنو ۳۳۰ را تحقیر کرد

559

gsmarena_001 (4)

پردازنده ی اسنپ دراگون ۸۱۰ اخیرا بخاطر ادعاهایی مبنی بر کندی ناشی از داغ شدن بیش از  حدش تحت فشار است. هر دو شرکت کوالکام و ال جی (که اولین شرکتیست که این پردازنده را در گوشی های خود بکار برده است) این موضوع را تکذیب کرده اند و اکنون با وجود این اخبار ضد و نقیض واقعیت در هاله ای از ابهام است.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

گذشته از همه ی این ها هسته های این پردازنده بر اساس معماری ARM طراحی گردیده اند که طراحی سفارشی شرکت کوالکام نیست اما پردازننده ی گرافیکی آن از طراحی سفارشی این شرکت برخوردار بوده و اکنون بنچمارک GFX Bench آمده تا توانمندی آن را در بوته ی آزمایش بگذارد.

در مورد پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۴۳۰ شرکت سازنده ادعا کرده بود که کارایی آن ۳۰ درصد بهتر از ادرنو ۴۲۰ خواهد شد و ایندر حالیست که آدرنو ۴۲۰ در اکثر پرچم داران سال ۲۰۱۴ بکار رفته است.

این تست برای همه ی پردازنده های گرافیکی در شرایط یکسانی گرفته شده و صرفا عملکرد خود آنها به تنهایی مورد آزمایش قرار گرفته است.

untitleddfds

بر مبنای این تست که گزارش آن در نمودارها مشخص است آدرنو ۴۳۰ و اسنپ دراگون ۸۱۰ تا حدودی نسبت به PowerRV GX6450 که در آیفون ۶ پلاس به کار رفته عملکرد بهتری دارند. پردازنده ی تگرا K1 که محصول شرکت انویدیا ست و عملکردی بسیار قدرتمند تر از سایرین دارد تا کنون در هیچ گوشی هوشمندی به کار گرفته نشده است..

بنابراین وجود تفاوت در پردازنده های گرافیکی آشکار گردید با این حال نکته ای که نباید از نظر دور بماند این است که این تفاوت در تست های مختلف میتواند کم و زیاد شود همچنان که موتور بازی های مختلف میتوانند تفاوت این دو را کمتر یا بیشتر نشان دهند و این اختلاف ممکن است بین۱۰fps تا ۳fpsمتغییر باشد. اما با همه ی اینها با توجه به اینکه پردازنده ی گرافیکی بسیاری از پرچم داران هنوز هم آدرنو ۳۳۰ است پس باید در آینده ای نه چندان دور منتظر تحولات شگرف ایجاد شده توسط این پردازنده ی گرافیکی در محصولات مختلف باشیم.

منبع : Gsmarena

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.