دنیای فناوری

اخترشناسان بزرگ ترین منظومه خورشیدی جهان را کشف کردند

1,120

 

اخترشناسان توانسته‌اند بزرگ‌ترین منظومه‌ی خورشیدی که تا به حال کشف شده است را پیدا کنند. این منظومه‌ی خورشیدی، سیاره‌ای بزرگ دارد که هر دور گردش آن به دور ستاره‌ی مادر، نزدیک به یک میلیون سال طول می‌کشد.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018
بیشتر بخوانید

بر اساس این تحقیقات جدید که در نشریه‌ی Royal Astronomical Society منتشر شده است، سیاره‌ی پیدا شده، یک سیاره‌ی گازی بزرگ است که یک تریلیون کیلومتر از ستاره‌اش فاصله دارد؛ طوری که مدار آن پیرامون ستاره مادر، ۱۴۰ برابر عریض‌تر از مدار پلوتو به دور خورشید ما است.

سیاره‌ی کشف شده، ۲MASS J2126-8140 نام دارد و جرم‌اش ۱۲ تا ۱۵ برابر بزرگ‌تر از جرم مشتری است. دکتر «سایمون مورفی» از دانشگاهی ملی استرالیا، از کسانی است که تحقیقات جدید را انجام داده. او درباره‌ی کشف‌شان می‌گوید: “زمانی که سیاره‌ای را این قدر دورتر از ستاره‌ی مادرش پیدا کردیم، بسیار غافلگیر شدیم. به هیچ وجه امکان ندارد که این منظومه مثل منظومه‌ی شمسی ما و از یک دیسک بزرگ غبار و گاز تشکیل شده باشد.”

منظومه‌ی کشف شده، سه برابر از بزرگ‌ترین منظومه‌ی شناخته شده‌ی قبلی بزرگ‌تر است. دکتر مورفی می‌گوید که احتمالا این منظومه ۱۰ تا ۴۵ میلیون سال پیش تشکیل شده است.

منبع : The Verge

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.