دنیای فناوری

وجود موجودات فرازمینی در سیاره های فراخورشیدی

853

 

تلسکوپ فضایی کپلر که به دنبال سیاره‌های فراخورشیدی می‌گردد، اخیرا ستاره‌ای کشف کرده که رفتار‌های عجیبی از خود نشان می‌دهد و ممکن است تمدنی پیشرفته بر مدار آن در گردش باشد. “همیشه موجودات فرازمینی باید آخرین فرضیه‌ای باشند که در نظر می‌گیریم…”

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

تلسکوپ کپلر برای یافتن سیاره‌هایی که به دور ستاره‌های غیر از خورشید در گردش هستند ساخته شده است. کپلر این کار را با جست و جو برای افت نورهایی انجام می‌دهد که در اثر عبور یک سیاره از جلوی ستاره و سد نور آن رخ می‌دهد.

افت‌ نور‌هایی که به‌طور مرتب تکرار می‌شوند به معنی وجود یک سیاره خارج از منظومه‌ی شمسی ما هستند. اما تا کنون هیچ‌یک از ۱۵۰ هزار ستاره‌ای که زیر نظر گرفته می‌شوند، به اندازه‌ی ستاره‌ی KIC 8462852 دچار افت نور نشده‌اند. یک سیاره به ‌طور معمول باعث یک یا دو درصد کاهش نور می‌شود، اما نور ستاره‌‌ی KIC 8462852 به میزان ۲۰ درصد و با فواصل تصادفی و غیر معین کاهش می‌یابد.

کلپر

براساس گفته‌ی دکتر «استوارت کلارک» ستاره‌شناس، علت این افت نورها یک سیاره نیست. «تابتا بویاجییان»،یکی از دانشمندان دانشگاه ییل، دلایل احتمالی این الگو را بررسی کرده و به این نتیجه رسیده که منطقی‌ترین توضیح این است که تعدادی از شهاب‌ها باعث کاهش نور این ستاره می‌شوند.

افت نور

بویاجییان گفته است که تحقیق او فقط سناریوهای «طبیعی» را مورد بررسی قرار داده، اما او سناریوهای دیگری را هم به عنوان دلیل احتمالی این پدیده در نظر دارد. «جیسون رایت»، یکی از ستاره‌شناسان دانشگاه پنسیلوانیا توضیحات دیگری را بررسی کرده است.

او می‌گوید ممکن است حجم عظیمی از ابرسازه‌ها علت وقوع چنین پدیده‌ای باشد: «همیشه موجودات فرازمینی باید آخرین فرضیه‌ای باشند که در نظر می‌گیریم، اما این چیزی است که تمدنی از موجودات فرازمینی از عهده‌ی ساختن آن برمی‌آیند.»

پروفسور رایت در حال حاضر با دکتر بویاجییان برای مطالعه و بررسی بیشتر این ستاره همکاری می‌کند. آنها می‌خواهند ببینند که آیا امواج رادیویی این ستاره نشان‌گر فعالیت تکنولوژیکی هستند یا خیر. نتایج تحقیق آنها احتمالا سال آینده منتشر خواهد شد.

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: Telegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.