دنیای فناوری

دانشمندان موفق به تولید باتری نوری شدند

263

 

دستگاه‌هایی که با انرژی خورشیدی کار می‌کنند و انرژی اضافی را در یک باتری ذخیره می‌کنند، فناوری جدیدی نیستند و کاملا برای ما آشنا هستند. اما تصور کنید باتری‌های وجود داشتند که از منبع نور تغذیه می‌کردند و دیگر نیازی به شارژ شدن نداشتند! متاسفانه برای تولید انبوه چنین باتری‌هایی هنوز خیلی زود است و فناوری عصر حاضر چنین اجازه‌ای نمی‌دهد.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

باتری‌های لیتیومی هم کنونی باید برای شارژ به دستگاه دیگری نصب شوند و گاهی اوقات هم به دلیل مواد شیمیایی به کار رفته در آنها، بسیار خطرناک هستند، چرا که ممکن است تحت شرایط خاصی ناگهان شعله‌ور شوند. اما گروهی از محققان هندی طی تحقیقات‌شان نه تنها موفق به رفع این مشکلات شدند، بلکه مسیر دست‌یابی به باتری‌های خورشیدی را هم تا حدی هموار کرده‌اند. آنها باتری‌هایی را طراحی و ساخته‌اند که قطب مثبت تیتانیوم نیترات‌شان (که جریان برق از آنها به دستگاه می‌رود) از نور، چه طبیعی و چه مصنوعی، تغذیه می‌کند. نمونه‌ای از این باتری در یک مکان کاملا روشن می‌تواند بدون نیاز به منبع خارجی یا مواد شیمیایی ناپایدار می‌تواند خود را شارژ کند.    

این فناوری هنوز برای بهره‌وری آماده نیست. با اینکه باتری در عرض ۳۰ ثانیه به طور کامل شارژ می‌شود، به سختی می‌تواند نیروی مورد نیاز برای یک چراغ LED یا پنکه‌ی کوچک را تامین کند چه برسد به گوشی‌های هوشمند. اما اگر این فناوری پیشرفت کند، نه تنها دستگاه‌های الکترونیکی مختلف از وصل شدن به منبع انرژی بی‌نیاز خواهند بود، بلکه دیگر به طور ناگهانی آتش نخواهند گرفت.

منبع : Engadget

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.