دنیای فناوری

کمپانی بوئینگ با همکاری ناسا در حال طراحی هواپیمای مسافر بری هیبریدی جهت کاهش سوخت و آلایندگی هوا می باشند

1,066

MTIxZWJiMmRhZiMvSEJyVHROeDh0Q3c4cGotd203eE5hSllhcVdzPS84M3gwOjE1MDh4ODk5Lzg0MHg1MzAvczMuYW1hem9uYXdzLmNvbS9wb2xpY3ltaWMtaW1hZ2VzL2IwZWVjYzExNDYwODVjM2JiMzdlMDIxMDQ5MGYxYjA4NDYwNDM2ZTBhNmE3ZTYyM2E2NTBlYmJl

روند طراحی هواپیماهای مسافربری تا چند سال پیش براساس افزایش مسافران پیش می رفت و در یک نگاه به روند طراحی هواپیماها می شود این را به وضوح دید! اما با مطرح شدن مسائلی همچون کاهش مصرف سوخت و همچنین کاهش آلاینده ها و گازهای نیتروژنی چشم انداز شرکت های بزرگ هواپیمایی دنیا تغییر کرد. این شرکت ها چه در طراحی هواپیماهایی با ایرودینامیک بهتر بدنه و افزایش نیروی بالابرندگی به ازای انرژی پیشگام کمتر و چه در استفاده از سوخت های پاک تر و روش های تولید انرژی سبز، به اقداماتی باورنکردنی دست زدند.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

شرکت بوئینگ تلاش بر ساخت یک هواپیمای هیبریدی دارد که با تحقق این هدف شرکت های هواپیما سازی به تحققی بسیار مهم و اساسی برای کاهش آلایندگی ها و مصرف سوخت دست خواهند یافت. طی این برنامه تیم طراحی شرکت بوئینگ اقدام به طراحی یک هواپیمای مسافربری با اندازه بوئینگ ۷۳۷ کرده است که پیشرفت های لازم در زمینه تکنولوژی باتری ها را به دست آورده است، البته این هواپیما در سال ۲۰۳۵ ساخته خواهد شد. 

طراحی مفهومی این هواپیما که "شوگر وردز" نام گرفته است، طی یک تحقیق ۱۸ ماهه در ناسا که توسط بوئینگ طراحی شد و هدف از آن طراحی یک هواپیما برای سال های ۲۰۳۰ بود که دارای کاهش مصرف سوخت ۷۰ درصدی و کاهش گازهای آلاینده ای ۷۵ درصدی نسبت به هواپیماهای امروزی باشد. 

"شوگر وردز" یک هواپیمای دو موتوره است که با ترکیبی از سوخت موتور جت و توان باتری سوخت رسانی می شود؛ در این طراحی یک موتور الکتریکی به شفت موتور اضافه شده است که می شود در حالت برخاست در صورت نیاز انرژی بیشتری را توسط این موتور تولید کرد. 

 این هواپیما در ارتفاع کروز که هواپیما به توان پایین تری نیاز دارد، قادر خواهد بود از سیستم سوخت جت به موتور الکتریکی تغییر وضعیت بدهد. این هواپیما برای ۱۵۴ مسافر طراحی شده است و برد بیشینه آن حدود ۶۴۸۰ کیلومتر است و بال های آن به گونه ای طراحی شده است که بتواند در فرودگاه های امروزی نیز فرود بیاید. 

 این طرح جز برنامه های ان پلاس ۳ ناسا است که در توضیح این برنامه باید گفت که ناسا آن را از سال ۲۰۰۸ آغاز کرده است که هواپیماهای زیر صوت و مافوق صوت آمریکا را در بر می گیرد. در واقع نسل بعدی هواپیماهاست که ویژگی اصلیشان آسیب کمتر به محیط زیست است.

منبع : Engadget

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.