دنیای فناوری

طرحی جالب که توسط محققین شرکت IBM ، بازیابی باتری های دور انداختنی

440

battery

درباره دور انداختن باتری لپ‌تاپ‌های قدیمی خود زود تصمیم نگیرید. شاید بتوان در آینده‌ای نه چندان دور با استفاده از این باتری‌های از کار افتاده، به تعداد قابل توجهی از مناطق فقیر و کشورهای در حال توسعه انرژی، الکتریکی و روشنایی بخشید.

با استخراج بیت کوین ، پولدار شو!! آموزش برنامه نویسی Galaxy J8 2018

در همین راستا، محققین شرکت IBM آمریکا خبر از یک اختراع جدید به نام UrJar دادند که به کمک این ابزار می‌تواند از بازیافت باتری‌های لیتیوم یونی، یک منبع انرژی با قابلیت شارژ مجدد برای لوازم برقی کم مصرف مانند لامپ‌های LED، تلفن‌های هوشمند، پنکه و غیره به وجود آورد.

>>با این ۵ روش طول عمر باتری لپ تاپ ویندوزی خودتان را افزایش دهید

طبق گزارشات IBM، بیش از ۷۰% از باتری‌های فرسوده می‌توانند لامپ‌های LED را در طول کل ۳۶۵ روز سال، روزانه حدود ۴ ساعت روشن نگاه دارند. این میزان می‌تواند نیاز خیلی از خانه‌ها و مغازه‌های کوچک را در شهرهای در حال توسعه تامین کند.

هنوز زمان زیادی تا نهایی شدن UrJar باقی مانده است و IBM بر این مسئله تاکید دارد که این یک محصول تجاری نخواهد بود، در نتیجه احتمال می‌رود که مسئولان این کمپانی قصد دارند پس از نهایی شدن پروژه‌ی خود، آن را به صورت رایگان در اختیار کشورها و مناطقی قرار دهند که از کیفیت زندگی پایین‌تری برخوردارند و به سختی می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را تامین نمایند.

از دیگر فواید UrJar می‌توان به بازیافت کردن این نوع باتری‌ها اشاره کرد که همواره یکی از معضل‌های اصلی بازیافت و محیط زیست محسوب می‌شود.

منبع : Engadget

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.